• Kategorie
  • CIASTO PROTEINOWE CZEKOLADOWE Z KUBECZKA BEZGLUTENOWE 60 g - AMYLON

6.76
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.07 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka ryżowa, koncentrat białka SERWATKOWEGO 30 %, suszone JAJA, ekstrudowany proszek czekoladowy 7 % (cukier, kakao w proszku), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól kuchenna, substancja słodząca (sukraloza).

OPIS
Mug cake to znakomity wybór na ciepły deser na szybko, idealny do wieczoru z książką czy ulubionym serialem. Jego atutem jest prostota i szybkość przygotowania. Oto nasza wersja - delikatne ciasto z czekoladą, serwowane prosto z kubka! Doskonałe, gdy masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz piec całego ciasta.
Jedna porcja odpowiada 210 g produktu przygotowanego według instrukcji. Opakowanie zawiera 1 porcję.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Krok 1: Zawartość torebki (60 g) wsyp do kubka (ok. 300 ml).
Krok 2: Dodaj 150 ml MLEKA (można też użyć napój roślinny). Mieszaj, aż ciasto będzie gładkie.
Krok 3: Wstaw do kuchenki mikrofalowej o mocy 800 W na 180 sekund (3 minuty). Po „upieczeniu" odstaw na chwilę do ostygnięcia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu sypkiego
Wartość energetyczna: 1650 kJ/385 kcal
Tłuszcz: 7,7 g
w tym kwasy kwasy tłuszczowe: 3,3 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 6,1 g
Białko: 34 g
Sól: 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Amylon a.s., Ronov nad Sázavou, Czech Republic
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci