• Kategorie
  • MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

16.83
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.27 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować na średnim ogniu od czasu do czasu mieszając.
Czas gotowania: 4-5 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.
Podawać z orientalnymi warzywami i japońskimi przyprawami.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2485 kJ/351 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,02 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 12
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Producent - nazwa i adres TerraSana Natuurvoeding B.V. Waaier 10 2451 VV Leimuiden the Netherlands
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) BEZ CUKRU (w składnikach)
TARGI BIO PLANET 2024 TARGI BIO PLANET
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci