- Kategorie
-
MIESZANKA NA BROWNIE PROTEINOWE BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 400 g - BETT'R
Nowość


Symbol:
3800233782837
32,91 zł
0,00 zł
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12,60 zł |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.44 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 3800233782837 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
daktyle w proszku*, mąka gryczana*, substancja słodząca: erytrytol* 15 %, skrobia z tapioki*, białko grochu* 6 %, białko ryżu* 6 %, mąka z ORZESZKÓW ZIEMNYCH*, kakao alkalizowane w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 5 % (kakao w proszku*, regulator kwasowości: węglany potasu), mąka z lnu*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: kwas winowy, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzać piec konwekcyjny do 170°C (lub 185 - 190°C w przypadku piekarnika konwencjonalnego). Przygotować średniej wielkości blachę do pieczenia (20 x 24 cm lub maksymalnie 22 x 26 cm), lekko ją natłuścić lub wyłożyć papierem do pieczenia.
2. W misce połączyć 60 ml oleju, 250 ml MLEKA i mieszankę brownie, mieszać, aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Wlać ciasto na przygotowaną blachę, równomiernie je rozprowadzić.
Zamiast oleju i MLEKA, można użyć roztopione MASŁO i napój roślinny.
3. Piec przez 20 - 22 minuty w piecu konwekcyjnym w temperaturze 170°C (lub 185 - 190°C w przypadku piekarnika konwencjonalnego), aż do upieczenia.
4. Pozostawić do ostygnięcia na co najmniej 15 minut przed pokrojeniem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1576 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 62 g
w tym cukry: 27 g
Błonnik: 12 g
Białko: 18 g
Sól: 1,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY i nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu.
daktyle w proszku*, mąka gryczana*, substancja słodząca: erytrytol* 15 %, skrobia z tapioki*, białko grochu* 6 %, białko ryżu* 6 %, mąka z ORZESZKÓW ZIEMNYCH*, kakao alkalizowane w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 5 % (kakao w proszku*, regulator kwasowości: węglany potasu), mąka z lnu*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: kwas winowy, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzać piec konwekcyjny do 170°C (lub 185 - 190°C w przypadku piekarnika konwencjonalnego). Przygotować średniej wielkości blachę do pieczenia (20 x 24 cm lub maksymalnie 22 x 26 cm), lekko ją natłuścić lub wyłożyć papierem do pieczenia.
2. W misce połączyć 60 ml oleju, 250 ml MLEKA i mieszankę brownie, mieszać, aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Wlać ciasto na przygotowaną blachę, równomiernie je rozprowadzić.
Zamiast oleju i MLEKA, można użyć roztopione MASŁO i napój roślinny.
3. Piec przez 20 - 22 minuty w piecu konwekcyjnym w temperaturze 170°C (lub 185 - 190°C w przypadku piekarnika konwencjonalnego), aż do upieczenia.
4. Pozostawić do ostygnięcia na co najmniej 15 minut przed pokrojeniem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1576 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 62 g
w tym cukry: 27 g
Błonnik: 12 g
Białko: 18 g
Sól: 1,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY i nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
"Smart Organic
6 Damyanitsa Street, Sofia, 1619, Bulgaria"
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci