• Kategorie
  • SALAMI Z TRUFLAMI DOJRZEWAJĄCE BEZGLUTENOWE BIO 160 g - PRIMAVERA

Symbol: 8020819008389
32.30
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12.6
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.6
Kurier DHL 15.9
Kurier FedEx 15.9
Poczta Polska Paczka 48 15.9
Kurier DHL (Pobranie) 19
Kurier FedEx (Pobranie) 19
Poczta Polska (pobranie) Pocztex 48 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.18 kg

Zamówienie telefoniczne: 508 385 661

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
Mięso wieprzowe*, sól morska, trufla czarna* (Tuber Aestivum Vitt.) 2,5 %, cukier trzcinowy*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczna, bezglutenowa kiełbasa salami produkowana w sposób rzemieślniczy z dodatkiem czarnej trufli. To fantastyczne połączenie ekologicznego mięsa wieprzowego z Włoch i czarnej trufli cechuje się niesamowitym smakiem i aromatem. Pakowano w atmosferze ochronnej. Osłonka nie nadaje się do spożycia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1483 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g
Węglowodany: <0,5 g<br/>w tym cukry: <0,5 g<br/>Białko: 24 g
Sól: 5,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7℃

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
20
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci