-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
SPIRULINA BIO (400 mg) 375 TABLETEK - DIET-FOOD
Symbol:
5901549275537
37.76
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.6 |
Dostępność | Duża dostępność 68 szt. |
Waga | 0.25 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5901549275537 |
Zamówienie telefoniczne: 508 385 661
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
spirulina*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Składniki aktywne w 1 kapsułce: sproszkowane algi spiruliny - 400 mg
OPIS
Suplement diety. Wodorosty utrzymują organizm w dobrej kondycji i wpływają na zdrowie układu odpornościwego.
ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
Zalecana do spożycia dzienna porcja 10 tabletek. Dwa razy dziennie po 5 tabletek popijając dużą ilością wody, najlepiej pół godziny przed posiłkiem.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
spirulina*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Składniki aktywne w 1 kapsułce: sproszkowane algi spiruliny - 400 mg
OPIS
Suplement diety. Wodorosty utrzymują organizm w dobrej kondycji i wpływają na zdrowie układu odpornościwego.
ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
Zalecana do spożycia dzienna porcja 10 tabletek. Dwa razy dziennie po 5 tabletek popijając dużą ilością wody, najlepiej pół godziny przed posiłkiem.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 12 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent - nazwa i adres | MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK |
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci